Wij komen graag bij u langs om een bestrijdings- of weringsplan voor u te maken.

U kunt altijd bellen Telefoon: +31 020 6765909 voor een vrijblijvend advies.

AAB-RODENTIA_ONGEDIERTEBESTRIJDING_amsterdam_noord-holland-ONGEDIERTEBESTRIJDING DETAILHANDEL

Ongedierte kan uw bedrijf veel kosten.

 

Schadelijke dieren kunnen voor ernstige hygiëneproblemen zorgen. Het is dus noodzakelijk om hard tegen deze plaagdieren op te treden. Dit is belangrijk voor de gezondheid van u en uw personeel, maar ook voor de toekomst van uw bedrijf. Want als bijvoorbeeld een ratten-, muizen- of kakkerlakkenplaag niet afdoende wordt bestreden, kan de Voedsel- en Warenautoriteit uw bedrijf sluiten of boetes opleggen en zelfs tot sluiting van bedrijven overgaan.

 

Snel en blijvend van ongedierte verlost.

 

Door tijdig AAB-Rodentia in te schakelen, kunt u serieuze bedrijfsschade door plaagdieren voorkomen. Hebt u reeds een ongedierteprobleem, dan kan AAB-Rodentia op maat een bestrijdingsplan voor u maken. Als er geen probleem bestaat en dit wil u zo houden, dan kan AAB-Rodentia een preventief bestrijdingsplan opstellen. Zo’n preventieplan kan inhouden dat wij bijvoorbeeld een aantal   bestrijdingsbezoeken per jaar bij u uitvoeren. Teneinde overlast van plaagdieren voor te zijn. Mocht er dan desalniettemin door externe oorzaken toch overlast ontstaan, dan lossen wij dit snel en zonder extra bijkomende kosten op.

 

Ongedierte? Wij nemen u de zorg uit handen.

 

Als ondernemer hebt u teveel aan uw hoofd om u ook nog met randzaken bezig te moeten houden. Wij kunnen u de zorgen ontnemen over plaagdieren en alle potentiële nare gevolgen. Bel of email ons vrijblijvend voor een offerte en bestrijdings- en/of preventieplan op maat.

ONGEDIERTEBESTRIJDING GEZONDHEIDSZORG / ONGEDIERTEBESTRIJDING DETAILHANDEL / ONGEDIERTEBESTRIJDING VOOR LOGISTIEKE, VOEDSEL- EN VERPAKKINGSBRANCHE / ONGEDIERTEBESTRIJDING VOOR LOGISTIEKE, VOEDSEL- EN VERPAKKINGSBRANCHE / ONGEDIERTEBESTRIJDING HORECA / ONGEDIERTEBESTRIJDING GEMEENTEN

Om ongewenste huis- en tuingenoten te bestrijden, moet de bestrijder eerst weten: * welk plaagdier het betreft * of er meer dan één soort ongedierte is * hoe groot de plaag is Pas als soort, ontwikkeling en leefwijze van het ongedierte bepaald zijn, kan de bestrijder maatregelen nemen.
Ongedierte kan, naast hinderlijk en vies, soms ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Bijvoorbeeld kunnen bepaalde ziekten worden overgebracht door:

 

* ratten
* kakkerlakken
* vlooien
* teken en wantsen

 

Allergenen zijn stoffen waar sommige mensen allergisch op kunnen reageren. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld huidklachten of benauwdheid. Sommige van deze allergenen worden geproduceerd door insecten als:

 

* huisstofmijten
* zilvervisjes
* bedwantsen
* kakkerlakken

 

Tevens kent ons land verschillende bijtende, stekende en andere huidirriterende insecten en geleedpotigen als:

 

* vlooien
* teken
* muggen
* wespen
* mijten
* wantsen

 

Met onze ongedierte index kunt u proberen te bepalen met welk soort ongedierte u precies te maken heeft. Komt u er niet uit, of wenst u meer informatie over uw ongedierteoverlast, dan staan onze gekwalificeerde medewerkers u graag te woord.

aab_partners_3
aab_partners_2
aab_partners_1

 

Chat openen
Hallo, hoe mogen wij U helpen?
A.A.B. Rodentia
Bedankt dat u contact opneemt met A.A.B Rodentia. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag u via whatsapp te antwoorden, mocht u telefonisch contact met ons willen dan kunt u bellen met 0206765909.