Wij komen graag bij u langs om een bestrijdings- of weringsplan voor u te maken.

U kunt altijd bellen Telefoon: +31 020 6765909 voor een vrijblijvend advies.

AAB-RODENTIA_ONGEDIERTEBESTRIJDING_amsterdam_noord-holland-ONGEDIERTEBESTRIJDING GEZONDHEIDSZORG

Nergens is hygiëne van groter belang dan in de gezondheidszorg. In zorginstellingen als ziekenhuizen, klinieken en verzorgingstehuizen moet het risico op infecties door ongedierte altijd worden uitgesloten. Dit is niet eenvoudig, want zorginstellingen hebben veel bezoekers, veel mensen met een kwetsbare gezondheid en meestal ook keukens. 

AAB-Rodentia controleert uw gebouwen en hun omgeving continu op sporen van ongedierte en treedt onmiddellijk op als er problemen dreigen. Daarnaast adviseren we zorginstellingen over hoe risico’s op besmetting en infectie door ongedierte kunnen worden voorkomen. Onze rapportages geven u continu inzicht in problemen en risico’s en in de efficiëntie van maatregelen.

 

Na onderling overleg, leggen wij in een serviceovereenkomst het gewenste beschermingsniveau plus de bijbehorende maatregelen exact vast.

 

Onze service voor gezondheidszorg omvat onder andere:

 

* bestrijding, wering en preventie van ongedierte, conform de wettelijke eisen
* opstellen van een maatgemaakt bestrijdingsplan
* bestrijding van zwammen, schimmels, insecten en ander ongedierte
* snelle respons bij acute problemen
* periodieke inspecties en preventieve bestrijding
* online rapportages
* advies en training op het gebied van ongediertepreventie voor zowel personeel, management als leveranciers
* diverse andere diensten op maat

 

Bel of mail voor direct resultaat

 

Verzeker u van effectieve bescherming, permanente kwaliteitscontrole en de modernste (veilige en milieuvriendelijke) bestrijdingsmethoden. Bel of emailAAB-Rodentia voor een vrijblijvende inspectie, een vrijblijvende offerte en een op maat gemaakt bestrijdingsplan en/of preventieplan. Eventueel, gaan wij direct over tot actie.

 

aab_partners_3
aab_partners_2
aab_partners_1
Chat openen
Hallo, hoe mogen wij U helpen?
A.A.B. Rodentia
Bedankt dat u contact opneemt met A.A.B Rodentia. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag u via whatsapp te antwoorden, mocht u telefonisch contact met ons willen dan kunt u bellen met 0206765909.